Godmorgon,
Igår åkte Elin hem till Kristianstad igen efter att ha spenderat 2 nätter med oss, miss her already men, jag och Stefan hade världens mysdag igår. Vi åkte först till Vellingeblomman som ligger i Vellinge där de har världens julvärld / tomteby. Hur mycket pynt som helst, massa fina dekorationer, mat, flaskor, tillbehör till köket, ja alltså you name it, det var SÅ MYSIGT.
Vi fick med oss massa pynt hem och en gran – plastgran. Förra året hade vi en riktig men det barrade något enormt och så vi kände bara nej, från och med nu får det bli plast men jäääääklar vad dyrt det är med plastgran???! tur att man kan ha dom flera år annars hade det varit en waste.

Såhär ser vårat hem ut just nu. Vi har fått upp lite julpynt, vi har fått hem våra nya Flos sarfatti krona från lamplagret.se, huuuur fin? den är ännu finare när man tänder den såklart men bara titta på den, helt underbar! Vår julstjärna kommer också från lamplagret.se och det vita skåpet till höger på andra bilden är också nytt, det kommer ifrån inwhite4you, det passade perfekt, älskar det!! inwhite4you har jätte mycket fin inredning, väldigt mycket shabby chic och typ fransk romantisk stil, om ni gillar det.

Ännu är vi inte klara med hemmet men en bit på vägen iallafall. Ha en fin dag <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *