EN DAG PÅ LANDET

Godmorgon kära ni,
Inatt åkte jag och Stefan till Örebro. Han spelade match kl 16, var klar runt 19, hem och packa och runt 21 kom vi iväg och kom fram 02, det var ändå hyfsad bra tid och kolla bara så fint det var ute med all snö när vi vaknade imorse? SÅ VÄRT!
I Malmö är det inte en enda snöflinga utan endast slask och tråk, jag saknar snön faktiskt, jag tycker det är så himla fint, visst är det? Kolla bara dessa vinter bilder då vi matar Stefans föräldrars hästar, leker med Bailey i snön och pussas i hästhagen, hur mysigt och fint är det inte?

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Mad Lady 30-50% rea BYGISELA - ÖLAND - STOCKHOLM Sponsored - Get your Glossybox today! Caroline Roxy - Smile BYGISELA - PÅ EN CYKEL I KARLSKRONA Caroline Roxy - Disney Sea Tokyo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *