GLOSSYBOX

Detta inlägg är i samarbete med Glossybox.
Hallå kära ni!
Förresten, visste ni att Kenza är modell för den nya Glossybox kampanjen? Har ni sett den nya kampanjen btw? HÄÄÄR kan ni se den.
Glossybox firar 5 år i år och därför har de gjort en Pink Diamond Box där de hyllar starka kvinnor och hur perfekt är det inte att ha Kenza som ansikte under denna kampanj? Hon är en förebild, en av mina förebilder faktiskt, otroligt framgångsrik och stark, och förresten, hur coolt är det inte att man ser henne på väggen på Arlanda också när man landar och ska hämta sina väskor? Hon är ju grym!!
För er som inte vet vad Glossybox är så ska jag förklara det för er. Det är en prenumeration på boxen som skickas ut 1 gång i månaden och i den boxen ligger det 5 stycken skönhetsprodukter och man får olika varje gång, så det blir som en liten skönhetsöveraskning 1 gång i månaden, hur underbart? Tänk vilken bra julklapp förresten, vem skulle inte bli glad över att få ett paket i månaden med massa produkter i? Och det kostar bara 139:-/månaden och fri frakt. WOW!
Jag funderar ärligt talat på att köpa detta i julklapp till min kusin, hon är 18 år och tror detta skulle passa perfekt till henne 😍 – hoppas hon inte läser min blogg… haha. Sista dag att beställa boxen för att garanterat få den innan jul är IDAG!
Ha en fin kväll! Puuuuuss.
 

 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *