JULKALENDER – LUCKA 12

Under dagens lucka pratar jag om mitt år i USA, visar upp kläder från Chiquelle och tävlar ut ett presentkort på 2000:- från Chiquelle. Detta inlägg och dagens lucka är i samarbete med Chiquelle.
Jag har även en tävling på min instagram där även där ni kan vinna ett presentkort på Chiquelle på 2000:-. Alltså, 4000:- ska tävlas ut till 2 stycken lyckligare vinnare! OBS, @josephineqvist heter jag på instagram.

NI HAR ÄVEN 15% rabatt på allt på Chiquelle när ni anger  ”JOSEPHINEXMAS” i kassan. 

Puss och godkväll <3

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized

You might also like

Caroline Roxy - Shibuya crossing, Tokyo Sandra Lindahl - HELGEN <3 Caroline Roxy - Disney Sea Tokyo Sponsored - Get your Glossybox today! Caroline Roxy - Release party for my Lisa Sponsored - Mad Lady 30-50% rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *