FRUKOSTEVENT

Hej fina ni. Åååå vilken dag jag har idag! Massa ”jobb” men ändå inte jobb för det är så kul.

Stefan och jag kom till Sthlm igår kväll och checkade in på vårat hotell. Efter incheckningen åt vi middag på en mysig restaurang sen la vi oss på rummet och kollade på en ny serie som jag hört ska vara super bra, SKAM heter den och är en norsk serie och vet ni vad? Både jag och Stefan fastnade helt och kollade tills typ 02.00 inatt😂 dock var det inte det smartaste då vi skulle upp kl 07 för 08.30 skulle jag på event!

08.30 som sagt så var jag på Greta’s på Hötorget med massa andra influencers för att äta en sjukt mysig frulle tillsammans med idealofsweden, ni vet mobil skalen jag lägger upp om då och då? Dom har så galet fina skal och vi fick se vårens kollektion – WOW säger jag bara, ni kommer bli så glada över den kollektionen, har redan fått upp ögonen för ett skal jag kommer köpa direkt!

Anyways, under eventet så presenterade de årets ”inspiration” och årets ”influencer” och jag fick priset för årets influencer, HUR KUL? 😍 så vi fick världens finaste blom ”bukett” eller vad kallar man det? Blomster iallafall och de doftade amazing! Så tack Goa idealofsweden för ett super fint event.

Efter eventet drog jag och Stefan och kollade runt i lite butiker, jag gick och drömde mig bort på Prada, Chanel, Shuterman och LV. Jag har siktat in mig på en ny väska, det ska bli mitt nästa mål! 😌😏

Nu ska vi på möte hos TV4! Skriver mer sen.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *