Detta inlägg är i samarbete med Sunspa.

WOW hörni. Jag fick hem ett kit med brun utan sol produkter från Sunspa för någon vecka sen. Det är sjukt populärt i Norge och har nu kommit till Sverige. När jag fick hem det var jag lite skeptisk då jag inte gillar brun utan sol, speciellt inte lukten och jag trodde absolut inte det skulle bli speciellt bra men kolla in dessa bilder? herregud säger jag bara!

Först tog jag på 1 lager på ena benet med det ena mousset (HÄÄR hittar ni det) alltså ser ni hur vit jag är??? Snacka om att jag behövde detta. Färgen matchade min egna färg och liksom anpassade sig efter min ton och det blev bara så himla bra. Mousset som man smörjer in sig med doftar faktiskt sjukt gott och känns som en nice body lotion, jätte enkel att jobba in och inte ett dugg fläckigt, det blir heller inte så där kladdigt som alla brukar varautan den torkar verkligen direkt!!  Sen tog jag på ett lager till och då såg man enorm skillnad verkligen, direkt också. Jag var ju såklart tvungen att smörja andra benet också men ser ni skillnaden? På en gång också? Jag som är otroligt spontan och som aldrig planerar, detta är verkligen en perfekt produkt för mig, jag behöver sånna här ”sista minuten” produkter och jag är helt överlycklig över att den luktade gott, man vill bara smörja sig mer!!

Färgen kommer även bli mörkade nu inom 90 minuter men jag ser ju enorm skillnad redan nu? Grymt ju! Jag har inte testat spray verisionen ännu men den hittar ni HÄÄR

OBS!! Jag har en rabattkod till er, ange koden ”sunspa20” så får ni 20% rabatt på Sunspa’s produkter. Ni hittar deras sida HÄÄÄÄR .


BTW! Produkterna innehåller Acai Berry och arganolja, och helt utan paravaner.

1. HÄR/2. HÄR/ 3. HÄR/ 4. HÄR/ 5. HÄR Sunspa’s produkter har skrivits i över 100 tidningar/medier i Norge, och det förstår jag verkligen. Bästa brun utan sol produkterna! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *