STRÖ BILDER FRÅN STHLM

Jag kom på att jag la aldrig ut några Sthlm’s bilder förutom från eventet jag var på? Hmmm… dåligt av mig! Om jag ska vara ärlig glömde jag ta massa kort då jag mest ville vara med Stefan ovh glömde helt bort som sagt🙊🙈 men här kommer några få som beskriver vår lilla snabb visit! 

Vi fick runt i massa butiker och tittade efter julklappar, fikade (drack världens äckligaste latte från Starbucks😅😪) , jag kollade på en ny väska, antingen en från Prada… beige eller svart, kan inte välja eller en väska från Chloé, samma där.. kan inte välja, det stod mellan två färger, vanlig hederlig svart eller classic tobacco… tror det lutar åt svart då det är enklare att ha till allt men den andra är så snygg för man verkligen ser designen! Dock ska jag inte köpa en väska nu utan det var mest så jag kan sätta upp ett mål, mina money jag har sparat ihop nu ska gå till en bröstoperation så väskorna får vänta 😅 men en dag så 👏🏻👏🏻!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *