EN SÅN DÄR DAG 

Exakt.. idag är en sån där dag, en riktig puss-kärleks dag. Igår eller om det var igår (minns inte ens längre, så sorgligt) men så hade jag inte en sån bra dag helt enkelt och en del av mig tycker att det faktiskt är bra, för om man aldrig hade dåliga dagar så skulle man heller inte kunna uppskatta de dagar då man mår otroligt bra. En sån dag är det idag, idag är jag glad, så tacksam och så lycklig över det jag har i mitt liv. Känslan att somna för att sen vakna upp bredvid världens bästa kille är bara så oslagbar, + att baileybusen som är mitt lilla hjärtegull alltid finns för mig och gör mig glad när jag är ledsen och sprider sån KÄRLEK. Sjukt egentligen att ett djur kan sprida så mycket kärlek som hon gör, innan jag själv hade hund trodde jag inte att det var sån men det ÄR så. Hon är världens finaste hund. ❤️ skriver mer sen, ska gå och pussa sönder mina två nu!

Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *