PRECIS VAD JAG BEHÖVDE 

Hej på er!

Idag har jag haft världens mysdag men ändå stress dag (bra att mixa lite, eller hur?)

Började dagen med en massage och ansiktsbehandling. Min kropp mår så jäkla mycket bättre efter att ha varit hos henne, älskar att gå dit och bli ompysslad!

Förutom det har jag klippt dagens lucka, handlat en hel del julklappar med Stefan, slagit in julklappar, tvättat MASSOR, lagat mat, städat och ja massa sånt där man må göra men man inte vill göra – haha. Städa och laga mat är mitt värsta, om jag blir rik någon dag ska jag definitivt skaffa hemhjälp som både lagar nice nyttig mat till mig och gör mitt hem kliniskt rent.Alltså mina märken från när hon masserat upp allt knas jag har i ryggen 😱😱 men sååååå nice! 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Mad Lady 30-50% rea BYGISELA - ÖLAND - STOCKHOLM Sponsored - Get your Glossybox today! Caroline Roxy - Smile BYGISELA - PÅ EN CYKEL I KARLSKRONA Caroline Roxy - Disney Sea Tokyo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *