PRECIS VAD JAG BEHÖVDE 

Hej på er!

Idag har jag haft världens mysdag men ändå stress dag (bra att mixa lite, eller hur?)

Började dagen med en massage och ansiktsbehandling. Min kropp mår så jäkla mycket bättre efter att ha varit hos henne, älskar att gå dit och bli ompysslad!

Förutom det har jag klippt dagens lucka, handlat en hel del julklappar med Stefan, slagit in julklappar, tvättat MASSOR, lagat mat, städat och ja massa sånt där man må göra men man inte vill göra – haha. Städa och laga mat är mitt värsta, om jag blir rik någon dag ska jag definitivt skaffa hemhjälp som både lagar nice nyttig mat till mig och gör mitt hem kliniskt rent.Alltså mina märken från när hon masserat upp allt knas jag har i ryggen 😱😱 men sååååå nice! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)
  • Malin

    Vad är de för typ av ansiktsbehandlingar du gör?
    Är så dålig på att ta hand om min hy på den fronten då jag inte vet vad jag borde göra för typ av behandling.. Jag har en ganska blandad hy, stora porer, blir ofta fet i t-zonen efter en heldag med smink. Vad skulle du rekommendera?

    • josephine

      Jag gör ansiktsbehandlingar med syra, hör av dig till min hudterapeut om du är intresserad av behandling. Jag kan annars hjälp dig med bra produkter du ska använda dagligen, jag jobbar med MaryKay. Mejla mig isåfall ☺️ [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *