ME AND MY BOTOX

-ANNONS-

Nuuu har jag äntligen varit iväg och gjort botox i pannan, SOM jag längtat!

Jag har gjort det 1 gång förut i Sthlm och då försvann min huvudvärk nästan helt så det är främst därför jag gör botox, så jag ska slippa min dagliga spänningshuvudvärk men också såklart för att jag vill förebygga min hy och inte få dessa rynkor i pannan som börjar smyga sig fram 😊

Jag gjorde min botox på Guchiakliniken i Malmö hos leg.läkare Natalia som verkligen var hel grym! Om några dagar kommer jag se resultat, då får ni se mer bilder 👌🏼😍  och jag måste bara säga att det inte alls gör så ont som man tror, när jag gjorde mina läppar så var det myyycket värre, den smärtan är jobbig men nu i pannan var det lugnt!

Ni finner deras kliniker på @guchiakliniken och @gk.lillatorg på instagram om ni vill se bilder på deras arbeten!
Detta är ett samarbete med Guchiakliniken

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *