Åååååå hörni! Jag har haft världens bästa kväll. 

Först åt jag och Sofia middag ihop och bara hade det gött, sen tog vi oss till arenan för att se HÅKAN HELLSTRÖM. Jag har älskat honom sen jag var 12-13, det var då jag upptäckte honom och sen dess har jag varit tokig i hans musik… dock har jag inte hört så mycket av hans senaste album och han körde mest låtar därifrån så det var flera låtar jag inte kände igen men när han väl körde de jag kände igen typ Valborg, det kommer aldrig va över för mig, gårdakvarnar och skit etc, dååååå ni! då blev det dans och sång för full rulle från min sida med.

Han var iallafall GRYM live, jag njöt verkligen och nu är jag hemma igen med Stefan som är sjuk idag ….. må han INTE smitta mig så jag ligger sjuk på jul 😭 

Puss på er 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *