-Annons-
Godkväll babes! Idag har det varit en hel knäpp dag! Både jag och Stefan har städat non-stop, alltså verkligen STÄDAT, torkat alla skåp, moppat 2 ggr, dammsugit överallt och allt, rensat kläder, burit ner massa grejer till förrådet, ja you name it! Det kändes verkligen som att det behövdes och nu börjar vårat hem faktiskt likna någonting 😍😍  men det är en hel del kvar, gardiner, mattor etc +att jag vill slipa golvet och göra det mörk brunt, HATAR EK, och så vill jag göra om köket haha😇

Vår fina Taklampa hittar ni häääär.
Vårat fina skåp kommer från http://www.inwhite4you.se.

Vill ni ha fler bilder på resten av lägenheten? Eller vad sägs som en ny housetour? Skulle ni vilja det? 😊😊

Sorry att bilderna är så dåliga, tog snabbt lite mobil bilder då min kamera gett upp livet, tänkte köpa en ny inorgon. Några tips på den bästa kameran ni vet? OCH en sak till, de svarta prickarna på väggen är ett fäste för vår Tv som är på lagning förtillfället …

I samarbete med In white for you

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *