CUTE STUFF

Godmorgning boys and girls.
Alldeles strax ska jag sätta mig och spela in en video till er, yey sen så händer det en mega grej, jo, en av  mina bästa vänner Foung och hennes kille John kommer till mig och Stefan idag för att fira nyår och spendera helgen ihop, SÅÅÅÅ KUL ATT JAG BARA SITTER HÄR OCH LER MEDANS JAG NU SKRIVER DET!
När man inte träffar sina vänner och sin familj så ofta så blir tillfällen som detta något extra.
Ha en fin dag hörni <3

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Morgonrock HÄR / 2. BH HÄR / 3. Trosa HÄR / 4. Nattlinne HÄR / 5. Nattlinne HÄR / 6. Morgonrock HÄR / 7. BH HÄR / 7. Trosa HÄR


1. Sminkspegel HÄR / 2. Penselhållare HÄR / 3. Ljus HÄR / 4. Sminkbord HÄR / 5. Paper box HÄR / 6. Organizer HÄR / 7. Smyckesträd HÄR / 8. Lipstick holder HÄR

 

 

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - Rörelsen - Efterfestens Efterrätt Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Paulina Danielsson - Caroline Roxy - Destination unknown

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *