GOTT NYTT ÅR 

Hej fina ni! Hur var er nyår? Min var såååååå bra. Foung och John kom till oss runt 13 i fredags, vi åkte till Emporia en stund och sen kollade vi på Stefans match mot Örebro (vår hemstad). Malmö vann med 6-0….. ganska tråkigt att se Örebro förlora med så mycket faktiskt när man ändå är ifrån Örebro, men jag hejar såklart på det laget Stefan spelar i😁.

På kvällen spelade vi kort, drack vin och bara hade det mysigt och sen en nice frulle/brunch på lördagsmorgonen. Sen var det dags, sminka, fixa, handla mat, laga mat, blanda drinkar, ja ni vet – nyårsfix!

Vi åt världens godaste mat, med den godaste såsen jag ätit ärligt talat. John gjorde någon mega sås och den var helt insane verkligen, OCH VI FICK RECEPTET! Yas.

Runt 22 tog vi tåget till Köpenhamn, vi gick till tivoli och kollade på fyrverkerierna och det var bara så.himla.fint där! Dom hade pyntat överallt, det var kaos med folk men så så så fint! Vi fick tom se slagsmål precis utanför tivolit också, en kille kastade sig på en annan och nockade honom direkt, blod överallt och han var helt borta, så sjukt verkligen. Hade aldrig innan sett ett slagsmål, absolut inte ett par meter från mig dessutom, väldigt obehagligt..

Efter 12 slaget åkte vi till en klubb som hette Arch, också i Köpenhamn men det var inte sååååå värst roligt och vi ville hem till Baileysen så vi åkte hem runt halv 2. Perfekt nyår helt enkelt, bästa maten, bästa sällskapet, bästa bästa allt och det absoluuuuut bästa med det nya året är att jag fick vakna upp bredvid Stefan den 1/1-17. Tänk att jag får vakna upp bredvid mannen i mitt liv, min stora kärlek, min bästa vän, Im so lucky.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *