FIN BESÖK 

Hej på er!✨ mår ni bra? Jag mår bra tack. Imorse vaknade jag med rena rama gänget i sovrummet, Stefan, Bailey och Elin! Nu när Elin flyttat hem till skåneland så umgås vi mycket mer, yaaaaaaas.

Hon kom hit i tisdags faktiskt och så klippte vi hennes första youtube klipp! SÅ KUL, klippet hittar ni HÄR och i sin första youtube video fixar hon smoothies till mig och Stefan. För att veta mer om hennes kanal och vad den kommer bestå av så kolla på klippet.

Förutom det har vi varit på bio, nya HP filmen ”fantastiska vidunder”. Jag är lite besviken, jag tyckte det handlade alldeles för mycket om djuren och för lite om det man vill att det ska handla om haha…. men ändå helt ok.

Idag blev det mysfrulle sen ut på promenad med bailey och det är -7 i Malmö!!!!!!! Aldrig varit så kallt under denna vintern så frös ärligt talat ihjäl😂😂

Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *