HOPPADE AV

HELG och idag har Stefan borta match mot Leksand, dom vann igår och håller tummarna för att de vinner ikväll också.

Nyttiga livet går bra förutom att jag hoppade över mitt spinningpass idag. Jag har kört 3 pass denna vecka som start på mitt nya liv och har väääärldens träningsvärk så jag avbokade spinningen idag som sagt och bokade in mig på spinning på måndag istället. Hur går det för er?!  Uppdatera mig i kommentarsfältet så peppar vi varann!

Imorse blev det a-fil, två hårda mackor med Philadelphia(inte speciellt nyttigt), kalkon och lite sallad som topping, te och sen ett glas med vitaminer. Stefan är världens bästa verkligen, han lagar nästan all mat till oss och gör det efter mitt nyttiga sätt nu, peppar och stöttar mig. Jag kunde inte haft ett bättre stöd!

Bailey har gnällt och pipit HELA morgonen, eller nej, hon har pipit och gnällt varje dag sedan slutet av dec, fattade först inte vad det var med henne för hon har betett sig helknäppt men så igår gick det upp för mig, hon är skendräktig. Det betyder att hon tror att hon är med valpar, hon juckar och tar hand om sina gosedjur, hon äter knappt (iallafall super kräsen med maten), hon är lite svullen om magen och så gnäller hon konstaaaaant. Tydligen sitter detta i flera veckor – noooo, men det är okej, så länge hon får all vår uppmärksamhet är hon tyst!

Ha en fin dag<3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *