CHEYMYS 

Godkväll fina ni!

Ikväll blev det en riktig tjejkväll, jag, Sofia och Emilia (tjejer från laget) gjorde tacos, jag sminkade dom då de aaaaldrig hade haft massa smink så det var super kul verkligen, vi tog massa bilder och så blev det såklart massa tjejsnack. Då jag typ aldrig är hemma och inte har tjejkvällar längre med mina tjejer hemifrån så känns det verkligen kul att vi hade det ikväll!

Ikväll åt vi som sagt tacos och så drack jag lite vin – IGEN!!! Dricker aldrig verkligen men nu har jag druckit vin 2 dagar i rad? Dock var mitt nyårslöfte att dricka lite mer kvällsvin då jag och Stefan ALDRIG gör det och jag håller mitt löfte ialf 😅

Ha en fin kväll ,pussss 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *