POMERANIAN TRÄFF

God söndag på er alla! Imorse blev det havregrynsgröt med hallon och te sen var det dags för mig och bailey att åka till västra hamnen där vi träffade två andra pomeranians! Så himla kul att se de alla ihop busa och ha roligt, man blir så sugen på att skaffa en till så det är sjuuuukt!

Den orangea heter Phoenix och är 3 år, en hane, den lilla ljusa heter Mickey och är 4 månader, såååå söta! Mickey busade sönder med bailey och hon ville inte så vet ni vad hon gjorde? Hon högg ifrån!!! Så sjukt bra! Har aldrig sett henne säga ifrån, hon är alltid så rädd och mesig så det var super bra träning verkligen ✨

Nu blir det lunch! Bild på det kommer senare, sen bodypump 16.30 om jag får plats, har köplats 30 typ haha good luck…

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *