Hello everyone! Jag tror jag svarat på alla era kommentarer i det inlägget då jag skrev att jag skulle ta tag i mitt liv, ni hittar det HÄR om ni inte orkar skrolla ner. Jag ville peppa tillbaka till er så som ni peppade mig när ni kommenterade så läs och skriv sedan hur det går för er! Jag uppdaterar ju för fullt, gör det ni med😃

Idag åkte jag till Emporia en snabbis. Stefan mötte upp mig efter hans träning och ärligt talat vet jag inte varför jag åkte dit? Vi behöver mattor och jag skulle leta efter mattor men det finns ju inga mattor där, vad tänkte jag med…. tipsa mig gärna om fina mattor!

Efter det hämtade och postade jag paket, jag fick hem en hel del snyggt från junkyard, vill ni se det på bild imorgon kanske? Världens finaste skor är en grej, längtar tills jag bär dom!

Sen var det dags för dagens träningspass och idag blev det 1h spinning. Inte den bästa ledaren eller musiken måste jag medge, jag har varit med om bättre då de verkligen peppar en till Max men den vi hade nu blev man liksom helt seg av så njaaa, inga fler pass med denne.

MAT:

Frukost – turkisk yoghurt med hallon, kokosflingor, solrosfrön och te.

Mellanmål – smoothie med avokado, babyspenat, citron och något mer jag inte minns..

Lunch – kyckling, ris, broccoli och lite currysås.

Mellanmål – en dryck jag fick på gymmet (se bild) den var as äcklig så kastade den haha…

Middag – potatis, fläskfilé, stekta grönsaker och tsatsiki.

Ha en fin kväll bästa ni!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)
  • Linda

    Ja det gäller att man gör något som du vetkligen tycker om. Jag älskar träna styrka. Kul att känna att jag blir starkare. Träning har blivit kall. Vet att jag mår så bra av detta! Blev 5pass förra veckan får se hur det blir denna vecka. Har planerat in 6st har så svårt låta bli träna! Tristaste är cardio tycker jag men försöker endå få in 1pass i veckan!;)

  • Beatrice

    Hej Josephine!

    Vart kommer din svarta jacka ifrån? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *