NÅGOT FEL 

Hörni förlåt! Min blogg har inte fungerat på HELA dagen, det har varit strul med inloggningen så har inte kunnat logga in ens!

Idag hade jag PT pass kl 10 med Julia. Jag har aldrig känt en sån brännande känsla i mina ben som denna gång, helt insane… det gjorde så ont att jag mådde illa och hon bara MER KAN DU! Hahhaa bästa någonsin. Det är sånt man behöver, en person som kan få en att pusha sig till max men fy vad det kommer kännas imorgon, Pugh..

Efter passet tog jag en promenad med Bailey, jobbade häcken av mig, spelade in en video, klippte och postade en video, postade massa paket, hämtade massa paket – ja ni fattar en full dag helt enkelt, men jag gillar sånt!

MAT :

Frukost – omelett med te

Mellanmål – turkiskt yoghurt, hallon, kokosflingor, kiwi och lite honung.

Lunch – Lax, quinoa med lök och mozzarella, sallad.

Mellanmål – smoothie (kvarg, hallon, ägg, kokos)

Middag – Gröncurry gryta med kyckling och ris samt varma grönsaker.

Ber om ursäkt för bilden på mitt mellanmål, det var så gott och jag var så hungrig så slängde i mig hälften och sen kom jag på SHIT – BILD!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)
  • Linda

    Vad körde du för ben övningar *nyfiken Linda som hade överkropp på schemat idag*

    • josephine

      Oh jag vet inte ens vad det heter men squats med vikter, sen utfallssteg med vikter, gummiband runt knäna och squats med vikter, gummiband runt knäna sen gå i sidled med böjda knän (fett jobbigt) och sen låg jag på en bänk med överkroppen och gummiband runt benen sen tryckte jag upp och ner med höften med en stång med vikter på liggandes på magen/höften. Förstår du hur jag menar? Den var DÖDEN verkligen 😀 kan ta bilder nästa gång!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *