VÄRLDENS BÄSTA DAG 

ANNONS
Godmorgon fina ni!

Eller godmorgon är fel ord då klockan snart är 16 men det är mitt första inlägg och då jag var hos Matilda på förmiddagen när jag tog dessa bilder så tänker jag ”godmorgon” haha… Imorse som sagt var det äntligen dags för mig att få massage och ansiktsbehandling av bästa Matilda igen. Denna gång testade vi starkare syra i mitt ansikte (därav mitt galna röda fejs på bild). Hennes massage är btw det bästa jag varit med om (speciellt nackmassagen) har sjukt ont i ryggen efter att hon masserat upp alla knutar och sket i ryggen/vid axlarna men det är SÅ VÄRT det, bästa verkligen! Och för er som funderar på att boka massage tid hos Matilda, hon gör inte lika hårt på andra om man inte vill det, så ni vet 😉

TIPS!!!! Just nu har Matilda ett erbjudande på sina behandlingar som jag gör dvs massage 45 min och ansiktsbehandling 60min.

Massage 45 min endast 299:-

Ansiktsbehandling 60 min endast 399:-

Ni kan boka HÄR eller kontakta henne på +46 76-337 45 09, säg att ni vill boka VIPJOSEPHINE!

I samarbete med mshudvård.

OCH BARA KOLLA VAD JAG ÖVERASKADES MED NÄR JAG KOM HEM!!!!

Hela vägen hem från Matilda tänkte jag ”oh nu måste jag städa och fixa när jag är hemma” så kommer man hem till ett städat hem +rosor och choklad, jag har världens finaste pojkvän verkligen!

Btw så tog jag endast 2 st små praliner, håller hårt på mitt nyttiga liv men när man får kärlekspresent så är det fult att tacka nej 😉

Xx

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *