SKA DET BLI EN RUTIN? 

Hej mina små lussebullar, mår ni bra? FREDAG, FREDAG, FREDAG!!!! Jag mår toppen, lite seg idag då jag hade en konstig sömn inatt och var iväg hos min nageltjej Peggie kl 09 imorse, det ÄR tidigt för någon som inte är en morgonmänniska…

Idag har jag hunnit göra naglarna, fixat med pappren/kvitton till min revisor, spelat in en samarbetsvideo som kommer ut på söndag, klippt videon och klockan är bara 15.15 ? Kanske bra att gå upp tidigt ändå? Borde man göra detta till en rutin? Njaaaaa, älskar att sova på morgonen <3<3

Elin skulle egentligen kommit hit idag men då hon jobbar imorgon så blev det rätt onödigt för henne att åka Malmö-Kristianstad sen tillbaka till Kristianstad bara för att vara här några timmar så vi avbokade och ska ses på söndag istället.

Jag har haft lite ont i halsen så jag har inte tränat på två dagar men ikväll kl 18 blir det yoga 1,50 h, BAHHHH!! Så inte taggad…… men tvingar dit mig själv, tränar ni idag?

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *