POMMETRÄFF


Godkväll på er! Idag har jag äntligen varit på pommeträff igen, denna gång 4 stycken små bebisar och jag bara ÄLSKAR pommeträffar! Ewok och Mickey har ni nog sett tidigare men lilla Zelda var med idag också och hon var busigast av alla, gav sig på alla och satte alla på plats, en riktig liten Queen, SÅ SÖT!

Förutom pommeträffen var jag på möte idag med en super go tjej som är fotograf. Vad vi kommer göra kan jag avslöja en annan gång men det kommer bli så jäkla roligt, jag är super pepp!

Nu sitter jag på Stefans match, det är paus eller vad man kallar det så då passar man på att blogga, haha 😇😇

HA VÄRLDENS FINASTE LÖRDAG <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)
  • A m a n d a

    Kom igen nu Josephine!! Mer träningsinlägg + bilder. Är taggad varje dag på att läsa din blogg, vill veta mer hur det går med allt? Kosten, träningen, motivationen? Hejar på dig!

    • josephine

      Men du Amanda , TACK!!!! Så glad jag blev för din kommentar. I och med att jag inte får någon respons från mina följare på bloggen så kände jag mig lite less på att skriva om all träning osv men nu när du skrev detta blev jag pepp igen, TACK!!! Träningsinlägg kommer inorgon 😃😃💎👏🏻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *