I SAMARBETE MED BONUSWAY

HEJ raringar! Mår ni bra? Det gör jag tack.
Jag la precis upp en video på kanalen där jag berättar om en av de bästa sidorna jag vet, bonusway. Har ni hört talas om det förut?
Det är en sida som är gratis att bli medlem på, sen när man internet handlar och loggar först in på bonusway och går in på sidan man ska handla på via bonusway så får man pengar tillbaka när man handlar. Hur sjukt är det inte? Så jäkla bra.
Nu har de kommit på en ny grej där man inte ens behöver logga in längre på deras sida utan man kan hämta deras bonus direkt på den sidan man ska handla från om man bara skaffar ett konto på bonusway och installerar den funktionen. Super enkelt, super smidigt och så.jäkla.bra.

HÄÄÄÄÄR kan ni bli medlemmar på bonusway och via denna länk får ni även 100kr som en liten välkomstpresent bara för att ni blir medlemmar via min länk 🙂

Här kan ni se hur jag använder bonusway, puuuuusss peeps!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *