MEN HALLÅÅÅÅÅ

Hallååååå mitt immunförsvar? Finns du ens? Jag började känna mig lite seg igår efter yogan sen BAM imorse – sjuk… hur är det ens möjligt? Förkyld, halsont, feber… trodde denna olja jag börjat käka skulle hjälpa mig mot detta? Hmmm… man kanske behöver ge den lite tid dock men typiskt mig – otålig.

Jag gick upp vid 10.30 idag (NICE!!) och här ser ni min frulle idag, kvarg blandat med hallon och lite honung. Kokosflingor, solrosfrön och mango! GALET GOTT…. sen har jag immune support te med min olja i (därför ser det lite snuskigt ut), började dricka detta te igår i hopp om att det ska hjälpa immunförsvaret, sen till höger om tallriken ser ni ljusblå godisar, det är vitaminer till håret fast i godis form och utan socker (tror jag?) haha , älskar dom!! 

Jag avbokade yogan idag, tror inte jag borde köra det i den där värmen när jag är sjuk… tränar ni idag?

HA EN FIN DAG ❤

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *