NY LV VÄSKA 

-Annons-

Idag fick jag ett sms om att jag har fått ett paket på posten, hade ingen aning om vad det kunde vara men så visade det sig att det var ett paket från wilhelminavintage !!!! Det är en lyxig vintage webbutik där man kan handla märkesväskor, smycken osv från Chanel, LV m.m till ett bättre pris och jag älskar sånt! Ibland sitter jag flera timmar och kollar på massa fina väskor jag önskar att jag hade hemma i garderoben.

Modellen jag fått hem kommer från Louis Vuitton och heter ”Noe”, den är så himla fin så ögonen glänser av kärlek när jag tittar på den, material love haha…. och den passar att ha Bailey i också😍  perfekt storlek verkligen!

Inlägget är ett samarbete med wilhelminavintage

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *