CHANGE IS ABOUT TO HAPPEN 

Godkväll kära ni, mår ni bra? Idag mår jag bättre faktiskt, dock ingen träning men idag hade jag ett super roligt möte med Mikaela (en fotograf)!!

En del av er undrar vart jag tagit vägen på youtube, svaret är att jag jobbar för fullt med fransföretaget. Vi håller nämligen på att bygga en helt ny hemsida, vi har bytt namn på företaget så det kommer inte hets byjosephine sen, och så har vi beställt hem galet många nya fransmodeller i silk som kommer i veckan och då ska jag testa ut dom!! CAN’T WAIT! Att fransar kan vara så himla roligt(???)

Varför jag träffade Mikaela idag var för att test fota och se hur det går och om det känns bra mellan oss osv och det gjorde det verkligen! Hon kommer ta alla bilder och filma m.m , det kommer bli kanon bra och framför allt så.jäkla.kul!

MAT : 

Frukost – turkisk yoghurt med hallon och mango +te.

Mellanmål – propud.

Lunch- köttfärs med glutenfri pasta.

Middag- torsk med blåkongo potatismos(BÄSTA), broccoli och skirat smör.

Kvällsmellis – återstår att se. 

Ha en fin kväll <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)
  • Carolina

    Ser grymt gott ut! Testa att ha i lite soja och citron i det skirade smöret någon gång, åt på restaurang första gången och är helt såld på hur gott det blev till fisk, och så himla enkelt. Googla brynt sojasmör 🙂

  • Julieth

    Hej! Jag har precis beställt hem några av dina fransar, nu undrar jag om du inte kunde göra en video på hur du tar hand hon dina fransar och vad för limm du använder, och hur du sätter på dom? Har själv aldrig använt fransar så sku vara bra att veta hur jag ska ta hand om dom 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *