A GOOD DAY 

Sent inlägg, sorry för det! Idag har jag haft en så där fullt-upp dag, det är därför jag bloggar så sent.

Jag kom precis hem från Ängelholm där Stefan har spelat borta match idag mot Rögle. VINST, weeeeei!

Min kompis Emma som är här ifrån Malmö, hennes vän Maja är tillsammans med en kille i Rögle så det är därför jag kollade på borta matchen ikväll. Först hämtade jag upp dom och vi tog bilen hem till Maja i Helsingborg, där hängde vi först ett tag, käkade osv sen när det var dags för match så lämnade vi Bailey hemma och körde mot Ängelholm. Det var sjukt kul faktiskt. Arenan är mycket mindre där än i Malmö så det blir mer drag och härj liksom och det gillar jag, tyvärr satt vi vid hejaklacken nästan så när Malmö vann och jag ställde mig upp och skrek JAA så kändes det som att alla stirrade med mördar blick 🙊😅

Vi kom precis hem iallafall, denna dag har varit lång och nu blir det te sen SOVA, älskar älskar älskar att sova.

Hoppas ni haft en fin dag och kolla himlen ikväll, sjukt fin!!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *