Idag vaknade jag upp som vanligt med Stefan och Bailey vid min sida. Stefan åkte till hockeyn, jag satte mig framför TV’n, åt min frukost och gick igenom vad som hänt på sociala medier under natten/morgonen.

Jag hittade det här, en mamma som lagt ut en bild på vad ungdomar i hennes dotters skola skrivit till henne. Jag vet inte om det är rätt av mig att dela det här, jag såg att över 1000 personer delat detta på Facebook och ca 3000 kommenterat så jag chansar nu och delar denna bild i hopp om att det är okej. JAG HATAR ELAKA MOBBUNGDOMMAR OCH BARN. När jag läser det här kokar det i hela mig. Jag hoppas av hela mitt hjärta att mamman får tag i dessa personer som skrivit detta samt den jävla tjejen som fotat tjejen i duschen och spridit runt fotot och sätter dom på plats.

Om detta hade varit mitt barn hade jag blivit helt tokig. Jag tror att jag hade sett svart, tagit mig till skolan och när jag väl hade fått tag i kidsen så hade jag slagit sönder dom och förmodligen blivit anmäld för misshandel, men det hade nog också varit värt det. J*VLAR vad arg man hade varit och i ett sånt läge så skulle jag nog tappa allt, tappa allt förstånd och bara bli helt galen.

VAD är det för människor som gör såhär? Uppenbarligen har personerna som skrivit detta stora stora problem med sig själva eller hemifrån. Vad är det för föräldrar som uppfostrar sitt barn till att göra såhär? HUR KAN DET HÄR ENS HÄNDA? Det kokar i mig, jag vet knappt vad jag skriver just nu för jag är så jäkla arg!!

Jag vet att våld inte löser någonting så jag tror inte att jag hade misshandlat ett barn eller en ungdom som mobbar men man skulle absolut, utan tvekan, vilja ge dom rejält med stryk.

Nej hörni, jag vet inte hur jag ska kunna släppa det här…. jag har människor nära mitt hjärta som blivit mobbade i skolan och därför gör det mig så otroligt jäkla förbannad att läsa det här. Människor är så elaka och hemska idag, det är en hemsk värld vi lever i och jag tycker synd om dagens ungdomar som går i skolan.

Visst att vi (folk i min ålder) hade det jobbigt i skolan med press och stress men idag då? Herregud tjejer är makeup artister när de är 14 år, dom har det dyraste sminket, märkes väskor, märkes kläder, den nyaste iPhonen och datorn OCH om de inte har dessa material stuff så blir de mobbade, om man som ungdom idag väljer att inte ha dessa material stuff och kanske går sin egna väg blir de mobbade, så fort man är annorlunda blir man mobbad och jag är så less på att se och höra om det, det gör ont i mitt hjärta!!! Sen tycker jag synd om alla föräldrar, tänk vilken press de har på sig att tjäna pengar så de kan ge sina barn allt detta också – för det är inte billigt, utan kostar en hel del.

Jag tyckte skolan var jobbig, stress, press men jag kan inte ens tänka mig hur skolan ser ut idag, hur pressade alla ungdomar är och samtidigt ska de prestera i skolan och göra bra ifrån sig…

Jag vet inte ens vart jag vill komma med det här inlägget men, som sagt, det kokar i mig. Jag är så besviken på världen och besviken på människor som tycker att det är okej att bete sig på det här sättet. Det är helt oacceptabelt och jag hoppas att karma biter dessa mobbare hårt i röven.

Detta är en anledning till varför jag inte vill ha barn, vem fan vill att sitt barn ska hamna i en liknande situation som denna? Jag vill inte välkomna in en liten oskyldig bebis till en sån hemsk värld som vi har idag. USCH är så äcklad av människor så jag vill kräkas.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *