Wooooow hörni! Idag fick vi hämta ut ett paket på posten med nya fransmodeller i, dom är helt helt helt underbara, jag har aldrig skådat så fina lösögonfransar och ni kommer förhoppningsvis få ta del av dom snart då webbshoppen ska göras om helt och allt detta tar såklart lite tid.

Jag tror jag ska söka några modeller för fransarna, ca 3-4 stycken med olika färger och ögon så man verkligen får se hur fransarna ser ut på olika personer och jag har anlitat fotograf för detta som kommer ta mega fina bilder och filma, ÄR SÅ TAGGAD på detta nu! Hoppas ni kommer gilla det 😃

Förutom det har vi satt upp våra gardiner idag, vill ni se bilder? 😉 det blev de mörk gröna i sovrummet (älskar den färgen och den heter tydligen inte mörkgrön utan denna gröna färg har ett namn som min vän Foung lärt mig men jag minns inte nu) sen blev det de gardinerna i beige där ute, HJÄLP vilken skillnad gardiner gör, helt sjukt!

Nu ska vi iväg och köpa ny dator samt blommor till hemmet, tror på kaktusar faktiskt, det är väl snyggt?

Inte för att vara den men hur snygga blev dessa bilder på Stefan? Gick bakom honom och smygfota han lite i solen så blev det såhär snyggt +lite färgredigering! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)
 • Elin

  Hej Josephine!
  Jag och min pojkvän är jätte sugna på att skaffa en liten pomeranian black and tan. Har dock så svårt att hitta en bra kennel, tänkte kolla vilken kennel ni köpte er hund ifrån?
  Tacksam för svar!
  Hälsningar Elin! 🙂

  • josephine

   Hej Elin!
   Skulle inte rekommendera vår kennel what so ever då dom verkligen varit usla gentemot oss och andra som köpt av dom och avlar fel :/ kolla in på skk och sök runt där, finns massa seriösa bra kennels där ! Så roligt med valp, lycka till verkligen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *