AN EARLY BIRTHDAY SURPRISE

-Annons-

Godmorgon fina ni! Har ni haft en bra helg? Det har vi tack.

Stefan fyller år den 6feb men då han har matcher och träningar då så kunde jag inte planera in någonting på hans födelsedag, alltså tog jag denna helg där han faktiskt är ledig och gjorde en liten tidig födelsedags surprise.

Igår morse åkte jag på ”pomträff” med Bailey halv 10, jag åkte ju såklart med henne till hundhotellet vi ibland har henne på men Stefan fattade nada. När jag kom hem igen duschade jag, packade det sista (jag hade redan gått ut med våra väskor i bilen på morgonen) och sen bad jag honom följa med mig till posten och ”hämta paket”. Påväg ut ur stan förstod han att vi inte skulle till posten och då förklarade jag att vi skulle sitta i bilen i ca 2h och han blev lite halv orolig då han var helt nyvaken och suuuper trött! Han brukar alltid vara pigg på morgonen men denna morgon var han helt borta haha, jag hade tur!

När vi väl kom fram till Ronneby Spa så förstod han, och vi har haft det super mysigt verkligen!

Vi badade en del, fick varsin massage i samma rum (det tyckte jag var mysigt, par massage liksom haha), vi åt en super god middag och ja, bara njöt! Super trevlig helg så tack Ronneby spa för en fin vistelse 🙂

Nu ska vi hemåt och hämta bailey, guuuud vad man saknar henne, efter 24h!!!! Galet, hon är verkligen vår lilla bebis!

En vlogg om allt detta kommer ut i veckan! 👏🏻

Detta inlägg är i samarbete med Ronneby brunn

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *