LIFE AS AN INFLUENCER 

Här är väl typ standard när man jobbar med det jag gör. En BRA dator jag kan klippa mina videos i (precis köpt ny YEEEES), ett antal paket per dag / i veckan, gåvor, samarbeten, jobb m.m! Stefan är så jäkla less på att vika ihop och slänga kartonger men me likey, kartonger means paket så jag gillar dom haha!

Idag blev det spinning 30 min och core pass på sats (grupp träning). Vår ledare vi hade denna gång är GRYM verkligen, hon pushar oss till max och när jag var på spinning idag så blev jag så jäääkla yr och det började bränna i halsen, normalt ? Någon som vet? Tror jag köttade och pushade mig alldeles för hårt kanske? Kunde inte ens gå av cykeln då jag var så yr och jag var yr/svimfärdig i ca 10 min efteråt! Haha, kanske tog i lite mycket ja… men skönt nu efteråt! Tyvärr sumpade jag det med en daim glass efter dock 😅 . Jag och Stefan var och handlade direkt efter jag hade tränat och ni vet när man handlar och är sådär sjukt hungrig? Ja då kan man inte hålla sig så en daim glass blev det – dumma mig!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)
  • Matilda Öster

    Vill gärna att du skriver mer om Marykay när du jobbar med det, hur det går, vad du tycker om nyhetsläpp, vad du peppas av, vad dina mål är, hur man lyckas boka in utan att vara tjatig och jobbig, på vilket sätt du säljer bäst osv? Hade varit så sjukt kul o veta, då jag själv jobbar med marykay och peppas så av dig! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *