Godmorgon! Vill börja med att uppmana er alla till att följa mig på snapchat, min snapchat är bäst. @josephineqvist heter jag där och igår fick jag denna bil framför mig, såklart var jag tvungen att snapa…haha man bara ”ja men tack då”.

Idag åker jag till Sthlm för event och annat skojs, jag har dock inte bestämt mig för vilken klänning jag ska ha på eventet och tåget går om ca 4timmar OCH jag har heller inte ens börjat packa – mitt liv i vanlig ordning!

Nu ska jag hoppa in i duschen och även duscha / föna bailey, vet inte varför jag väljer att göra det just nu då jag är sönder stressad men när jag blir såhär stressad så känner jag att jag behöver lite terapi och att duscha/föna/klippa henne är typ som terapi, det lugnar mig!

Ja tack👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Mad Lady 30-50% rea BYGISELA - ÖLAND - STOCKHOLM Sponsored - Get your Glossybox today! Caroline Roxy - Smile BYGISELA - PÅ EN CYKEL I KARLSKRONA Caroline Roxy - Disney Sea Tokyo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *