STOCKHOLM OCH CITYHALL

-Annons-

Hej på er fina läsare! Mår ni bra?

Just nu sitter jag på tåget påväg hem till Malmö och jag är super sjuk. Helt ärligt så är jag less som FAN på mitt immunförsvar. Jag är sjuk var och varannan vecka med feber/förkyld/halsont. Denna gång är nosen så täppt på mig så jag inte kan andas och det bara rinner som vatten. Jag är super tät och det liksom dunkar i bihålorna, inflammation maybe?

Jag förstår inte hur jag kan bli sjuk igen. Jag äter bra, sover rätt antal timmar, jag tränar, går på hot yoga, jag dricker olja som ska stärka immunförsvaret +äter en massa andra vitaminer, HOW IS THIS EVEN POSSIBLE?

Jag har haft (trots min sjukdom) en super bra helg. Jag träffade Frida i fredags, vi tog ett glas vin, jag tog ut mitt löshår på salong headzone, fixade naglarna på malikasbeautystudio och sen på kvällen mötte jag upp mamma och pappa för lite fix för vi skulle på City Hall event med MaryKay där vi skulle äta middag i blå hallen där Nobell priset delas ut, hur coolt?

Det var så himla fint där, super god mat och min mamma och pappa såg ut som super stars när de kom ner för den stora trappan och gjorde sin entré! Hur coolt är det inte att mamma också har hållt tal där de står och håller tal, jag är nog lite star strucked.

På lördagen träffade jag mamma och pappa och vi gick på stan, jag köpte lite nya plagg sen åt vi middag och sen kollade vi på Stefans match på mitt hotellrum. Då jag inte träffar dom så ofta så var det verkligen mysigt att hänga lite med dom!

Puss på er.

Btw, checka in hotellet jag bodde på (Haymarket) såååå jäkla fint så jag vet inte ens vart jag ska ta vägen!! Kommer absolut bo där nästa Stockholms vistelse.

I samarbete med Scandic Haymarket

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (5)
 • Ella

  Jag hade provat att sluta på den yogan och kört vanlig yoga? Tänker att bakterierna måste älska den luften och värmen? Vistas du mkt i aircondition? Jag har aldrig varit så ofta sjuk som när jag jobbade i en butik där ägaren älskade AC. Räckte en kund kom in och var snuvig sen gick den luften runt runt. Nu jobbar jag utomhus. Aldrig sjuk. (Peppar peppar) men jag är ingen expert men i de banorna hade jag tänkt..

 • Caroline

  Jag hade provat att sluta dricka alternativt dragit ner på all denna Nocco som du till synes sätt verkar dricka rätt mycket utav.
  Koffein, sötningsmedel och citronsyra…. inte så nyttigt, tyvärr.

  • josephine

   Dricker mellan 1-2 nocco i veckan, det är inte super mycket enligt mig och då är det oftast de koffein fria 🙂

   • Caroline

    Ok, då är det helt klart inte därför. Var inte meningen att hoppa på dig om det men det har bara sett ut som i bloggen att det konsumeras många så var bara en tanke jag hade.
    Jag kan annars tipsa om Kan jang som du kan köpa lite överallt, man tar några shottar precis när man börjar känna symptom. Det lindrar alltid bra för mig.
    Samt ingefära och att äta rena vitlöksklyftor dödar det mesta.
    Kram!

 • Linda

  Hej!

  Har du hört talas om boken badskumt? I den kan man läsa om alla kemikalier/hormonstörande ämnen som finns i de smink/skönhetsprodukter vi använder. Hur dessa ämnen påverkar vårt immunförsvar och hälsotillstånd. Kanske är intressant för dig att läsa som ofta är sjuk och jobbar inom skönhetsbranchen. Boken tar även upp hur naturen påverkas av alla kemikalier som vi sköljer ner i badrummet.. inte så konstigt att haven är sjuka och vi i västvärlden har fler sjukdomar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *