-Annons- 

Hej på er fina människor! Hoppas ni mår bra, jag är fortfarande sjuk, tror jag åkte på nägot rejält när jag var i Sthlm men jag är otroligt glad idag för idag fick jag hem ett efterlängtat paket från Lucas Lexton. 

När jag gick in på hemsidan och kollade igenom deras utbud så såg jag att klockan var vriden, hur smart? Då slipper man vrida armen själv så detta är alltså en klocka för er lita latare personer, haha nej jag skämtar men det är en rätt så smart grej tycker jag, smidigt och hur snygg är inte denna design jag beställde hem? Älskar att denna modell är helt i guld, jag kommer bära denna både till vardags och till fest, Love it😍 och hur nice skulle det inte vara att ge bort en sån här klocka till sina närmaste? Ett mycket bra present tips och ni har 15% rabatt om ni anger koden ”Qvist15” i kassan när ni handlar! 

Ha en fin dag!


Detta är ett samarbete med Lucas Lexton. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *