JAG SKA OPERERA BRÖSTEN

Hej fina ni! Hoppas ni alla mår bra.
Igår satt jag och filmade, redigerade och klippte tills långt in på natten och idag äntligen släpper jag denna video som är otroligt stort för mig.
Jag ska operera mina bröst och det är bland annat därför jag har valt att ”tappa fett” som jag skrivit om tidigare i bloggen.
Jag hade egentligen en tid den 2 januari men då jag precis hade bokat PT och vill forma om kroppen (tappa fett och bli fastare) så rekommenderade min läkare mig att flytta fram operationen lite så jag kunde börja träna, äta bra och komma igång med min nya livsstil, vilket jag gjort och det har funkat super bra.

Så, den 23 februari smäller det! WOOOOHAAA jag är så nervös men samtidigt super taggad. Jag kommer göra en liten serie om detta på min youtube kanal så ni kan följa min operations resa och i denna video berättar jag allt om mina bröst, varför jag vill göra om dom, vad jag ska göra, jag visar mina implantat m.m.

ENJOY

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (9)
 • jennie

  Jag har också mina funderingar på att operera mina bröst då mina är som dina. Kände igen mej som bara den i din video. Kan inte ha linnen, då blir de urringat,kan inte ha bh:ar som ger stöd eller håller dom på plats. Suck. 🙁

 • Lovisa

  Jag är så glad för din skull och vill ABSOLUT se mer på det här temat, väldigt spännande. Kan du inte visa hur dina bröst ser ut nu (i bh såklart haha) och sen en video efter operationen? Fick du väga dina bröst hos läkaren? det har jag hört att man får?

 • Martina

  Hej!
  Har inget med ditt inlägg att göra men tyckte om din fina gråa adidas tröja vart ifrån är den?😍

 • Sara

  Vad är det för läppstift?! Suuuuuperfint!!!

 • Anna

  Om man vet var och vad man ska söka så är det inte så jättevårt att hitta passande bh och bikini. Du ser så pass liten ut att jag tror du borde ha 60 eller möjligtvis 65 i underband och då faller ju alla kedjor bort. Eftersom det låter som att du aldrig haft en passande bh så bör du gå in till en riktigt bra bh-butik. Change är bra på sånt, men jag gillar inte riktigt deras bh:s som kostar mycket men är HM-kvalitet. I Stockholm kan jag rekommendera att gå till Gustaf Mellbin. Dyra priser, men de är superbra på hur en Bh ska sitta och när man väl vet sin RÄTTA storlek i olika märken så beställer man sen på nätet. Om du är i London nån gång så är butiken Bravissimo himmelriket för en storbystad med liten omkrets.

  När du väl opererat dig så gäller ju såklart samma regler då du fortfarande vill ha stora bröst, dvs triangelbikini och utan stöd vid speciella tillfällen, annars ordentliga grejer. Tips på superbra märken är Freya, Curvy Kate och Panache. Freya är min stora favorit för både bh och bikini och de har t.ex. storlek 60i. Jag beställer endast bhs från England på brastop.com, bravissimo.com och figleaves.com, där är priserna ungefär 50% mot Sverige. För sportbh så ska du kolla in Shock Absorber i modellen Run och Panache har en bra variant med byglar. Helt ärligt så är de ju inte lika snygga som ”yoga-toppar” som folk på gymmet brukar ha, men har man större bröst, äkta eller opererade, så får man tänka om. När man opererat sig så vill man ju helst vårda sin investering, speciellt om man som du tydligen har problem med lite häng sedan innan.

  H: Bh-nörden

 • Felicia

  Åh va kul för dig och så grym är du som delar med dig , sjukt att folk har så mycket åsikter och bryr sig om något som inte rör dom .. jag har också gjort det på Bellakliniken och är såå nöjd !! Lycka till !!❤

 • Malin

  Hej! Jag känner igen mig i allt du säger i videon. Det är så hopplöst att hitta rätt BH som också är snygg. Får jag fråga vad det kostar att göra detta själv på en klinik? Jag var nämligen och fick ett prisförslag på 48 för förminskning men då var det inte att lägga i också. Är det mycket dyrare? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *