BIRTHDAY BOY

-Annons-
Har ni sett att det snöar?!!!!

Idag fyller världens finaste människa år, min boyfriend Stefan och just nu sitter vi på Zoi tattoo för en tatuering.

Dagen började med att jag tände lite ljus, hämtade Bailey, tog fram presenterna och så väckte vi Stefan, perfekt morgon verkligen och jag äääälskar när han har sovmorgon (som han hade idag).

Sen drog han och tränade och efter träningen gick vi till Zoi Tattoo för en av mina presenter var en tatuerings tid. Det är på Zoi jag gjorde min tatuering på höften och det är även här Stefan gjorde sina 2 senaste, dom är sååååå skickliga här och sköna, det är bästa hänget verkligen!

Fler än jag som tycker det är super svårt att köpa present till sin pojkvän? Det känns som att han redan har allt och så är han ganska kräsen men jag lyckades ganska bra ändå måste jag säga, tatueringstid är det enda han önskade sig egentligen men så fick han även 3 nya t-shirts och en grå super fin tröja som han direkt satte på sig, klockrent!

I samarbete med Zoi Tattoo

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *