RESULTATET

-Annons –

Halloj,
Planen var den att efter tatueringen var klar så skulle vi hem, byta om och fixa oss sen iväg till Di Penco (som btw är världens godaste Italienska restaurang här i Malmö) och sen hade vi bokat biljetter till att se Passengers på bio ikväll men efter middagen var vi båda helt slut så vi åkte hem faktiskt.

Ikväll firar vi Stefan på bästa sätt, hemma mys med te, en bra film på TV och med vår bebis Bailey.

BTW, kolla resultatet av tatueringen! Huuuuuur snyggt är det inte? Vi har redan planerat att Stefan ska göra lite grejer på andra låret också! Dom på Zoi tattoo har sten koll, ni kan följa deras instagram om ni vill – @zoitattoo, så duktiga!

I samarbete med Zoi Tattoo

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *