CELEBRATE VALENTINE’S WITH DW

-Annons- 

Hej fina ni! Hoppas ni mår bra, med mig är det bra tack.
Jag vill passa på att tipsa er om Daniel Wellingtons Valentine’s kampanj som pågår just nu.
Jag fick precis hem min bruna klocka med silver detaljer därifrån samt en matchande länk, + att jag beställde hem en svartklocka med silver detaljer till Stefan och även han fick en länk, eller fick…. han har inte fått detta än utan det blir min Valentine’s gift till honom!

Jag är så jäkla nöjd med min. Var först osäker om jag skulle välja silver eller guld detaljer men det blev silver och det gjorde sig så himla bra tillsammans med det ljusbruna läderbandet, tänk bara i sommar med en bränna hur snygg den kommer vara på?

Vill ni också köpa en klocka till er käraste eller kanske mamma, pappa, syskon, vad vet jag – glöm inte då att ange ”QVIST” i kassan, då får ni 15% rabatt och detta erbjudande gäller hela deras sortiment! OCH kampanjen som pågår just nu ger er den super söta hjärtformade berlocken (värde 250:-) att sätta på klockan plus en super gullig speciell inslagning helt utan extra kostnad.

Min klocka HÄR/ Min silver länk HÄR/ Stefans klocka HÄR/ Stefans länk HÄR

Hur fin är denna inte? WOOOOW
D
etta är ett samarbete med DanielWellington. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *