MORNING INSPO

Godmorgon på er,

Idag startar jag dagen med en PW ute i SNÖN med Bailey och nu väntar jag in Stefan då vi ska till gymmet och jag ska träna (han ska hjälpa mig). Äntligen är jag frisk, äntligen kan jag börja röra på mig igen. YEEEES!! Och fattar ni att jag ska operera mig om 15 dagar?! 15!!!!! Helt insane! 

Här har ni lite morning inspo tips, hur snygga är inte byxorna?! VILL HA

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Tröja HÄR / 2. Byxor HÄR / 3. Skor HÄR / 4. Keps HÄR / 5. Örhängen HÄR / 6. Väska HÄR

 

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - Godmorgon! Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - JFR Keela - Tillbaka i Stockholm Elin Hagberg - Köket är nästan på plats Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *