MORNING INSPO

Godmorgon på er,

Idag startar jag dagen med en PW ute i SNÖN med Bailey och nu väntar jag in Stefan då vi ska till gymmet och jag ska träna (han ska hjälpa mig). Äntligen är jag frisk, äntligen kan jag börja röra på mig igen. YEEEES!! Och fattar ni att jag ska operera mig om 15 dagar?! 15!!!!! Helt insane! 

Här har ni lite morning inspo tips, hur snygga är inte byxorna?! VILL HA

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Tröja HÄR / 2. Byxor HÄR / 3. Skor HÄR / 4. Keps HÄR / 5. Örhängen HÄR / 6. Väska HÄR

 

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

You might also like

Alexandra Nilsson - Ta mig tillbaka Paulina Danielsson - Idag så har jag! Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Alexandra Nilsson - My day in pictures

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *