DAY 1, INFLUACT OPENING

-Annons-

Godkväll kära ni,

Jag är helt dödstrött alltså, Stefan ligger och sover på ena sidan av mig och Bailey på andra och även fast jag är lika trött som dom efter denna långa långa dag så känner jag ändå att jag inte kan sova … hmmmm…

Elin kom till hotellet tidigare idag, BTW HUR FINT ÄR INTE VÅRAT RUM? Säger igen, älskar Scandic Haymarket tom Bailey hade fått en skål med wonderboo mat när vi kom, hur fint? Anyways, vi fixade oss, rastade Bailey, väntade in Stefan och sen åkte vi till Scandic Anglais för en slags opening kanske man kan kalla det av influact.

Super kul att träffa massa andra influencers och annat spännande folk, tyvärr tog jag inte super mycket bilder men här kommer en del!

Nu ska jag tvinga mig själv att sova, hade tänkt att träna imorgon på gymmet här så behöver min sömn. NATTI <3 

Gud vad jag hatar pressbilder Hahaha …
I
 samarbete med Scandic Haymarket.

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Trötta på Thai-liv. Hedda Dibinger - district môt Caroline Roxy - Clothing collections Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - New campaign shoot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *