NEXT STOP – STHLM

4,5h sömn inatt och I am dead. Alltid när jag ska någonstans så kan jag inte sova natten innan, jag stressar upp mig. ”Vad ska jag ha med mig”, ”har jag packat allt”, ”är det kallt/varmt”, ”vad ska jag ha på mig”… detta går runt i mitt huvud +massa mer och det är inte mjuka tankar utan stress tankar, blir helt svettig.

Anyways, nu sitter jag iallafall på tåget med Baileybusen. Tåget gick kl 09, det var försenat (såklart när det gäller SJ), men det går bra ändå, jag är snart framme och när jag väl är framme ska jag möta Elin, weiiii Can’t wait!

Senare idag kommer Stefan till Sthlm, han flyger då han hade träning imorse och han, jag och Elin ska på event tillsammans och det tror jag kommer bli så jäkla kul alltså! Sen spenderar vi några nätter i Sthlm på Haymarket, älskar det hotellet!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *