TOPP SÄLJARE @NELLY!

Godmorgon peeps,

Det kändes otroligt skönt att vakna upp i sin egna säng idag. Stefan väckte mig kl 09, vi busade med Bailey, gick en promenad och köpte frukost sen nu tänkte jag sätta mig och klippa min Stockholmsvlogg men kom då ihåg att jag glömt det minneskortet i en annan dator.
Under v år sthlms vistelse så hade vi möte med TV4 och en kille där visade mig lite hur premiere (ett nytt redigerings program jag försöker lära mig) funkar så jag satte in mitt minneskort i hans dator och såklart glömde jag det.
Han ska skicka det asap, så fort jag fått hem det kommer jag börja klicka, den vloggen vill ni inte missa, den är gosig!

Här kommer lite tips från Nelly, detta är deras toppsäljare just nu. Gillar ni något? Jag har adidas tröjan i mitten kollaget och även klänningen i nude i kollaget längst ner, dock har jag aldrig använt klänningen? Någon som vill köpa den? Storlek S!

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Jacka HÄR 2. Body HÄR 3. Tröja HÄR

1. Jacka HÄR 2. Tröja HÄR 3. Jacka HÄR

1. Byxor HÄR 2. Tröja HÄR 3. Klänning HÄR

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *