HOME MAKEOVER

-Annons-

Hej på er finisar! Jag har inte bloggat sen förra helgen nästan, delvis för att min mamma har varit hos oss i Malmö och hälsat på och då vill jag lägga all min tid på henne + att jag har jobbat en hel del med MaryKay tillsammans med henne.

Det känns så himla härligt att vi äntligen fått iordning här hemma i hemmet men har några delar kvar, som är ganska grova haha men ändå. Delvis vill vi göra golvet mörkare och så vill vi göra om köket alt. byta luckor och bänkskiva och så vill jag göra om i mitt arbetsrum.

Jag har tänkt att göra det sådär extremt tjejigt och tänker nu en grå matta, vita gardiner och kanske ROSA väggar?! Vad tror ni?
Jag kollade igenom alla olika tapeter bygghemma.se och jag tyckte DENHÄR rosa färgen var fin, vad tror ni? Är det fult med rosa rum? Näääää jätte sött ju, (tror jag) sen har jag ju all inredning i vitt i rummet så det blir ju såklart inte HELrosa.

I samarbete med bygghemma.se

Visst är den mild och fin? Älskar färgen:)))

Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - Askigt hår. Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *