KOSTRÅDGIVNINGS TÄVLING

-Annons- 

Hej på er! Just nu tävlar jag ut ett kostrådgivningsprogram av min PT och kostrådgivare Johanna. I texten nedanför hittar ni all info och hur det går till!

Det här är verkligen för er som behöver hjälp med kosten, som försökt att starta, försökt att lära er men hamnar tillbaka där du börjat (så är det för mig)!

Tävligen är på min instagram så gå in där och tävla!! (@josephineqvist)

Viktminskning online! 

Tillhör du en av de som kämpar med att gå ner i vikt. Har du gjort allt i din makt och i vissa perioder lyckats med ditt mål för att sedan hamna på ruta ett igen.

Enligt min mening finns det tre olika sätt att gå ner i vikt. Alla sätt har olika stor potential att lyckas i det långa loppet. En sak har de tre dock gemensamt: nämligen att få minus på kontot.

Här följer de tre sätten att gå ner i vikt:

1. Att enbart gå ner i vikt: 

Som jag redan nämnt ovan handlar det om att du bör få i dig färre kalorier än du gör av med. Det måste helt enkelt bli minus på kontot. På vilket sätt du åstadkommer det har i det här hänseendet ingen betydelse. Du kan tex gå på diet, enbart käka pulver, äta ensidigt, sluta äta, se till att du drabbas av magsjuka m.m.

2. Att gå ner i vikt och dessutom bli mer hälsosam:

Som jag redan nämnt handlar det om att få i dig färre kalorier än du gör av med samtidigt som du ser till att du får i dig mat som är rik på näring i form av rena råvaror såsom frukt, grönsaker, rotfrukter, bär, fisk, ägg, nötter etc.

3. Att gå ner i vikt, bli mer hälsosam och dessutom lyckas hålla det resten av livet!

Handlar om att få i dig färre kalorier än du gör av med. Att få i dig ordentligt med mat som är rik på näring. Att hitta bra rutiner gällande mat och fysiskt aktivitet som du trivs med och kan upprätthålla utan ansträngning. Att bygga upp en kropp som kostar energi. Att stoppa i dig mat som mättar bra.

Gissa vilken av dessa tre jag förespråkar?

Utan tvekan nr 3.

Anlitar du mig hjälper jag dig att få till en förändring som förhoppningsvis håller livet ut. Just nu erbjuder jag ett Viktminskningspaket på 4 st timmar till priset av 3 (2250kr). Det spelar ingen roll var du bor eftersom samtalen sker via Skype eller Face Time.

Jag börjar med ett motiverande samtal där jag kartlägger frågor såsom: Hur ditt nuläge ser ut? Ditt önskade läge? Vilka möjligheter du har? Vilka hinder som finns? m.m. 

Du kommer även att få fylla i en beslut- samt förändringsplan.

Under 3 dagar kommer du att få göra en kostregistrering där du väger allt du äter samt fylla i en aktivitetsdagbok där du skriver ner all fysisk aktivitet du bedriver (dessa kommer sedan att ligga till grund för samtal). Ca 1 1/2 mån efter att förändringsplanen trätt i kraft kommer ett uppföljningssamtal att bokas.

Intresserad? Kontakta mig på [email protected] eller gå in på min hemsida och läs mer: www.healthylivingbyforssell.se

I samarbete med healty living by Forssell. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *