VI HAR ÄNTLIGEN BOKAT


Godmorgon,
Igår (på natten) för att vara exakt så bokade vi äntligen vår speciella resa vi längtat efter!
Det blir som en liten alla hjärtans dag present till oss, bara det att vi inte bokade på själva alla hjärtans dag som vi tänkte göra.

VI SKA TILL HAWAII – ooooomg! Hawaii är ett sånt där dröm ställe som man bara måste besöka minst 1 gång i sitt liv och äntligen ska jag få åkta dit, I’m so excited.
Vi kommer bo på ön Kauai, vi kommer vara borta från den 12/7 – 28/7 och vi kommer att fira min 25 års dag där som är den 23/7. ALLTSÅ 25?????!!!!! Jag känner mig sjukt gammal när jag tänker på siffran haha, är så van att säga att jag typ är 23?? 23 är en riktigt bra ålder, I wish..

Anyways, jag är så himla taggad, vi kommer bo på världens finaste ställen, världens finaste ö (en av de mest romantiska öarna i världen har jag faktiskt läst) och vi kommer bara ha det så himla himla underbart.
Jag ska definitivt lära mig att dansa hawaii dans (hula-hula?), vi ska rida har jag bestämt, hajka, snorkla, kanske dyka också om jag vågar.. Stefan har inte dykcert men det har jag men jag är så jäääävla rädd för hajar och tydligen finns det jätte många på Hawaii? BLÄÄÄÄÄ, anyways, vi kommer ha det guld. 

NU är det verkligen dags att ta tag i träningen och kosten då jag vill kunna ta snygga bilder till mina medier i Hawaii, därför har jag nu skaffat en PT som också är kostrådgivare och hon ska lära mig typ allt, det känns så jäkla kul! Jag kommer tävla ut kostrådgivning med henne på min instagram senare idag, det vill ni verkligen vara med och tävla om!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)
  • Madeleine

    Åh du kommer INTE ångra dig! Kauai är min favorit ö, det är så romantiskt. Känns som man är i en jurrasic film hela tiden (minus dinosaurierna tack gode 😅🙏) Ni måste åka helikopter med öppna dörrar runt hela ön, det är magiskt 😍✨ Ni kommer inte ångra er, ser fram emot att följa eran resa där 😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *