HUR TÄNKER NI???!!GODKVÄLL,
Vet ni? Igår köpte jag två navelpiercingar. Jag har inte haft i min på år men så igår bestämde jag mig för att testa använda den igen och det gick! Dock har jag så himla lite skinn emellan, (ni kommer fatta när ni ser bild) så jag vet liksom inte ens om det är snyggt?
Jag köpte även en BRUN eyeliner från Inglot. Jag har typ tröttnat på svart och tycker det ser lite hårt ut på mig så ska börja använda brun istället + att jag köpte världens finaste ögonskugga som bara glittrar sönder (som ni ser på bild). Den där lilla liquid flaskan är en slags olja man kan ha i mascara, dipbrow pomade osv om det torkat plus att när man blandar ögonskuggor med den innan man tar på så sitter det extremt bra och kolla bara vilken skillnad det blir på färg? WOW! Den kostade 100:- så värt!

JAG UNDRAR EN SAK…… Igår la jag ut en tävling på min instagram, en tävling där ni kan vinna GRATIS kostrådgivning, matschema och få en super bra hjälp. Idag är det 30 personer som varit med och tävlat om detta kostschema.
Idag la jag ut en till tävling där ni kan vinna 3 st burkar hårpiller som är lite som godis som är bra för håret. Efter 8 minuter hade 30 pers tävlat om dessa 3 burkar?

Jag älskar dessa hårgodisbjörnar och tycker absolut dom är värda att tävla för OCH köpa men ett kostschema? kostrådgivning? 4 ”lektioner”? skämtar ni? Det lockar väl mest av allt? Kan någon förklara för mig hur människor tänker här? Vem vill inte lära sig mer om kost och vad man ska äta? Eller har alla koll? Isåfall känner jag mig otroligt efter och framförallt chockad.

Kom igen nu hörni, in och tävla om kostrådgivningen, det kan ni inte missa!! (@josephineqvist) instagram!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det film mys med Stefan och Bailey. PUSS!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)
  • Linda

    Det är väl inge lite hud ang piercingen.. då skulle du sett min innan den skrumpna bort:(

  • Emma

    Kan tänka mig att det har att göra med att man inte orkar motivera varför man ska vinna. Det är iaf så för mig. Jag är typ aldrig med i tävlingar där man måste hålla på och motivera varför man ska vinna, mycket enklare att tagga tex 2-3 vänner 😉 KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *