2 DAGAR KVAR! 

Eller inte ens det! Det är bara imorgon kvar sen på torsdag smäller det, då sövs jag ner och mina bröst kommer försvinna och sen komma tillbaka – bara det att det inte längre är mina.

Jag tänkte snabbt gå igenom vad som har hänt hittills inför min operation.

Allting började med att jag bokade konsultation på Art Clinic hos Dr. Anders Liss. Jag åkte dit, fick sitta ner och berätta om mina problem och vad jag ville göra. Efter det klädde jag av mig på överkroppen och så mätte vi mina bröst, volym, vikt etc. Därefter pratade vi om vad som behövde göras och det bästa för min del (det är olika för alla) var ett lyft, förminskning och att lägga i implantat. Anders visade mig de olika implantaten som finns på marknaden och jag föll för motiva och det är det jag kommer att ha.

Efter konsultationen var jag såklart nervös, pirrig, ”vad kommer hända näst?”… några dagar senare bokade jag operationstiden och nu var det bara att vänta in datumet.

Jag har haft kontakt med Anders hela tiden och även med dom andra som jobbar där, igår hämtade jag ut mina smärtstillande jag fått urskrivna och även ett ”desinfektion” medel jag ska använda när jag duschar som dödar bakterier. Jag ska duscha 2ggr dagen innan op och 1 gång på morgonen samma dag utan att smörja in mig med någon som helst fukt????? Baaahhhhhh, det kommer vara det svåraste! Jag är så torr och hatar att inte smörja in ansiktet :((((, men jag får stå ut helt enkelt.

Kort men lätt om vad jag gått igenom nu innan operationen och snart är det verkligen dags – HJÄLP! Men samtidigt som jag är nervös så är jag så himla taggad.

Idag har jag haft en hel del möten. Jag började dagen med en träff med Marie ( @marrpan på instagram ), hon jobbar också lite med sociala medier! Vi käkade sushi och bara hade det mysigt. Efter det hade jag ett möte kl 14 ang min youtube kanal och kl 16 hade jag ett möte ang en skönhetsutbildning jag kanske ska gå i sommar, kul va?! Så det har varit en dag med fullt ös, jag har precis klippt klart en video jag spelade in imorse och nu ska jag äntligen få lägga mig ner i sängen med Bailey och gosa – ELLER NEJ? Jag måste packa …. för imorgon drar jag till Örebro, sen Uppsala och operation! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *