1 DAG KVAR 

IMORGON ÄR DET DEN STORA DAGEN.
Hjälp vad tiden går fort!

Jag har precis tagit min första dusch med Descutan som är ”desinfektion lösning” både för håret och kroppen. Egentligen ska man inte smörja sig med någonting efteråt eller ha på sig deo utan man ska vara helt neutral men jag ringde och frågade kliniken om jag fick smörja ansiktet idag bara och dom sa okej då jag ändå kommer duscha flera gånger med det.

Man ska duscha 3 gånger med Descutan. En gång dagen innan op på morgonen (som jag gjort nu), en gång på kvällen och sen imorgon bitti, morgonen på själva op dagen.
Jag ska vara i Uppsala kl 07 imorgon bitti så jag får åka från Örebro runt 05 imorgon , alltså måste jag upp och duscha typ 04??? OMÄNSKLIGT! Hur ska det ens gå? Jag är dödsmorgontrött iofs är det mer på natten är morgonen så det kommer säkert gå jätte bra.

Alltså nu händer det(!!!) det jag väntat och längtat efter i flera flera år. Jag är så sjukt taggad men ändå nervös, så mycket känslor och lite smått rädd.

Jag uppdaterar mer senare! Måste packa då mitt tåg till Örebro går snart. PUSS

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)
  • Cassandra

    Lycka till Josefin! Du får berätta om din upplevelse sen och hur kliniken var! Kul att höra för oss som är intresserade av att göra bröstoperation 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *