JAG ÄR SÅ LEDSEN:(:(:(:(

Jag är jätte ledsen..Inte ens en dag har gått och jag blir redan påhoppad över min bröstoperation av skvallerbloggar.

Betald bröstoperation? FEL. Bröstförstoring? FEL.

Jag har sparat ihop egna pengar under en lång tid för att kunna ha råd med denna operation och var beredd på att betala fullt pris redan innan samarbetet då jag valde klinik, kirurg och implantat INNAN beslutet om samarbete.

Nästan 80% har jag betalt själv av operationen och resten fick jag sponsrat då jag nämnde att jag jobbar med sociala medier och hade tänkt att gå ut med detta oavsett samarbete eller inte för det är många som har samma problem som mig.

Kliniken erbjöd då ett rabatterat pris för dom tyckte att det var en bra idé av mig att gå ut med det. Jag har alltså inte FÅTT pengar för detta utan jag har betalt pengar.

Jag har heller INTE gjort en bröstförstoring utan jag har förminskat mina egna bröst och lyft dom pga smärtor i rygg och nacke, sen valde jag att lägga i implantat då kirurgen rekommenderade det.

Att vakna upp efter ett stort ingrepp och få läsa osanningar och felaktig fakta om mig själv gör mig så himla sårad och ledsen.

Jag tänker… hur hade dessa personer känt om vi hade bytt plats och dom låg nyopererade och hade läst detta.

Det är en ganska elak värld vi lever i men godhet vinner alltid. ❤ nu ska jag ta en värktablett till och sova, Love you guys!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (7)
 • Bente

  Alltid noen som er sjalu og må kommentere, Josephine. Prøv å overse de.
  Regner med du får det mye bedre nå enn før. Skulle ønske jeg kunne redusert selv. God bedring fine du 🤗

 • Josefine

  Hej fina du! Operade med brösten igår så vet smärtan du känner men något jag inte kan tänka mig att vakna upp till är hat kommentater! Att man kan vara så bitter av att se någon annan lycklig … ren avundsjuka!!! Kram till dig och sluta aldrig med det du gör!❤❤

 • Gina

  Du är så fin. Du vet vad som är rätt för dig ingen annan!!

 • Tina moden

  You go girl! Skit i vad andra säger & gör det du mår bra av 💪🏽.

 • Julia

  Är jätteglad stt du gått ut med detta. Och de är så tråkigt att folk direkt ska ta massa saker för givet.

  Jag har haft stora, tunga, och hängande bröst enda sen de började växa. Och det är så jobbigt, jag är idag 22 år och har efter dina inlägg känt att jag nog borde ta tag i det här.

  Har alltid mått dåligt över att de är så fult. Aldrig vågat visa mig naken, kan inte ha vissa fina toppar/klänningar då brösten alltid är ett problem, har ofta dubbla(!) bh-ar när jag tränar/jobbar då jag annars får gå och trycka tillbaka dom HELA tiden. Sen jobbigt utöver utseendemässiga med…

  Är de såhär du också haft de?

  Tack för du dela med dig iaf. Känns alltid bra att andra unga har samma problem. Man tror alltid man är den enda som ser ut såhär i denna åldern utan att ja fött barn osv. (Är inte kraftig i övrigt)

  Var skönt att skriva av mig haha. Lycka till med dina nya bröst, är så avundsjuk 💗

  • josephine

   Hej goa du! I know… det suger verkligen att folk är så dumma, men vi ( du och jag och tusen andra tjejer med samma problem som oss ) att detta är sjukt jobbigt och det ÄR ett problem. Jag förstår dig till 110% och jag tycker verkligen du borde boka till hos läkare för att se om du uppfyller kriterierna för att få det betalt, dock om du vill lägga i implantat som jag så får man betala själv.
   Jag märker redan nu vilken enorm skillnad det är nu när jag lyft tuttarna och jag LÄNGTAR verkligen tills jag kan få på mig kläder som jag aldrig tidigare har kunnat bära, vilken grej!!
   All lycka till dig <3 och tusen tack, blir så glad att du blir glad för jag går ut med detta.

   KRAM PÅ DIG <3

 • Sandra

  Jag förstorade mina dock. Men pga ammning, är man 25 år gammal så vill man ha fina bröst. Även om barn är underbart och man ska va stolt över sin mamma kropp, men jag mådde sjukt dåligt över min mamma kropp. Jag ska väl också få känna mig fin.
  Dock vet ingen i min närhet. Jag vill inte ens tänka vilka komentarer jag hade fått av mina bröst som ingen annan ha något att göra med för den delen. Jag tycker det är jätte strlt av dig att lägga ut detta. Vi som gjort operationer känner att den andra sidan kommer fram. Vi som faktiskt mår dåliga över vår kropp, som knske orska problem. Men de ser inte folk, utan istället är det bara sillisar de får upp i huvudet!
  Om jg ha silikon i mina eller ej har ingen annan med att göra, sen är de ju fortfarande mina bröst, inga silikonbröst, de e bara ett silikonimplantat som hjälper till å putta ut dom lite 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *